FAQ

Sprutisoleringen är komprimerat i säckar som skärs upp och hälls ner i lösullsmaskinen. Isoleringen sprutas med hjälp av lufttryck från maskinen, via slangen upp på vindsbjälklaget eller rätt in i konstruktionen.

Läs mer >>

Cellulosaisoleringen Warmfiber™ används som värmeisolering på plana och svagt lutande vindsbjälk­lag, i snedtak, slutna bjälklag och väggar. Produkten installeras utav våra installatörer som alla är certifie­rade i enlighet med certifieringssys­temet Behörig Lösull

Läs mer >>

Supafil Frame lösull är en obunden, lösull av glasfiber, utformad med optimala värmeegenskaper, utmärkt täckning och blåsegenskaper.

Läs mer >>

ROCKWOOL Granulat PRO är framställt av stenull och ger en fullgod isolering. Produkten är dimensionsstabil och brandsäker.

Läs mer >>

För att genomföra ett byggprojekt behövs avtal mellan de olika aktörerna som ska arbeta i projektet. Bra och tydliga avtal minskar risk för missförstånd och leder till en smidigare och effektivare byggprocess. Vi på Sjömarkens strävar efter tydlighet och öppenhet och är noggranna med att skriva avtal på vad vi kommit överens om.

Läs mer >>

Som kund hos oss har du alltid en egen kontaktperson som följer dig genom hela byggprojektet och som kommer ut och besöker dig på byggarbetsplatsen.

Läs mer >>

På Sjömarkens Isolering har vi alla de olika materialen som finns på marknaden när det gäller lösullsisolering. Stenull, glasull och cellulosa. Vi jobbar enbart med nyproducerad ull och vi har stor kunskap om vilket material som är bäst att använda beroende på vilken konstruktion som ska isoleras.

Läs mer >>

Tack vare hög kunskap, lång erfarenhet och en yrkesstolthet hos våra installatörer så kan vi garantera dig att vi alltid levererar rätt tjocklek och rätt densitet till dig som kund.

Läs mer >>

Tilläggsisolering med lösull har många fördelar och de ser olika ut beroende på vart i en byggnad som det skall isoleras. Läs vidare om detta i vår guide till tilläggsisolering med lösull.

Vindsisolering är nyckeln till energieffektivitet och ökad komfort. Genom att säkerställa att ditt hem är välisolerat mot kalla vindar minskar du värmeförlusten betydligt.

Läs mer >>

Oavsett vilket typ av tak, finns det skräddarsydda isoleringslösningar. Professionell isolering minskar inte bara dina energikostnader utan bidrar också till en hållbar miljö genom att minska behovet av överdriven uppvärmning eller nedkylning.

Läs mer >>

Det är klimatsmart och vänligt mot plånboken genom att det minskar behovet av uppvärmning på vintern, samt nedkylning på sommaren. Utvändig tilläggsisolering ökar dessutom värdet på ditt hem, samtidigt som den minskar din totala energiförbrukning.

Läs mer >>

Att isolera golv förbättrar inte bara energieffektiviteten utan skapar även en lugnare och mer behaglig boendemiljö. När du väljer rätt isoleringsmaterial kan du minimera ljudöverföringen mellan våningar, vilket är särskilt fördelaktigt i flervåningshus eller vid renoveringar.

Läs mer >>

Självklart, gör din vindsvåning till en välisolerad och välkomnande del av ditt hem genom att isolera vindsbjälklag. Det är även skonsamt för miljön och dina besparingar, då det minskar energiförbrukningen.

Läs mer >>

Skapa en behaglig grund för ditt hem genom att isolera källargolv och njut av varmare fötter och en mer energieffektiv boendemiljö. Det är ingen ersättning av golvvärme, men det förhindrar kall luft att komma in.

Läs mer >>

Ja, mögelsanering är nyckeln till en friskare inomhusmiljö. Mögel, som ibland är osynligt men potentiellt farligt, trivs i fuktiga miljöer och kan orsaka allt från allergiska reaktioner till andningsproblem.

Läs mer >>

Det görs för att kunna identifiera och eliminera eventuella läckor, i detta fallet när det kommer till isolering.  Provningen kommer att göras efter en svensk standard, och självklart får du även en detaljerad rapport efter utfört arbete.

Läs mer >>

Vi på Sjömarkens erbjuder alltid isoleringsbesiktning utan kostnad i god tid innan jobbet ska utföras. Vi som företag vill ha de bästa förutsättningarna för att du som kund ska bli nöjd, samt för att jobbet ska bli så bra som möjligt.

Läs mer >>

KUNDSEGMENT - VAD SKA DU GÖRA?

Inget uppdrag är för storteller för litet för oss. Nedan hittar du exempel på tidigare projekt från Sjömarkens Isolering.

Storskalig nyproduktion

Läs mer >>

Bygga Villa eller tillbyggnad

Läs mer >>

tilläggsisolera

Läs mer >>

Eller fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.