Sjömarkens Isolering - Kungälv

När det gäller isolering med lösull är vi ditt bästa och tryggaste val.

Vi tycker att energin man använder för att värma upp byggnader med, ska stanna där. Att isolera med lösull är inte bara kostnadseffektivt, utan även en klimatsmart lösning för att isolera alla typer av konstruktioner – väggar, golv och tak.

Till oss kan du alltid vända dig när du vill ha information och hjälp med frågor som rör isolering, täthet och fukt. Vi har djup kompetens och ett brett utbud av produkter och tjänster inom dessa områden. Vi är dessutom nyfikna och lösningsinriktade och letar alltid efter att utveckla oss och våra kunder så att vi hittar kostnadseffektiva och hållbara lösningar tillsammans.

KONTAKTA DIN LOKALA SÄLJARE I Kungälv

Olliver Tagesson
Telefon: 0703-77 99 67
Kontoret i Kungälv: 0303-24 62 55
olliver@sjomarkens.se

Lösull – för en klimatsmart & hållbar isolering.

Vår mission är att bidra till klimatomställningen och genom vår ledande roll i Sverige driva branschen i riktning mot ökad hållbarhet. Det gör vi dagligen genom de lösullentreprenader vi utför med kvalitet, kompetenta och erfarna medarbetare samt effektiva processer.

Referensobjekt Kungälv

I Sjömarken, strax utanför Borås, grundades Sjömarkens Isolering för drygt 40 år sedan. Vi har sedan dess hjälpt byggare och privatpersoner att isolera både nya och äldre byggnader och är idag en av de ledande lösullsentreprenörerna i Sverige.

isolering kungälv
Sjömarkens Isolering isolerade både vindar och väggar på projekt Kastellet II.

KUNDSEGMENT - VAD SKA DU GÖRA?

Inget uppdrag är för storteller för litet för oss. Nedan hittar du exempel på tidigare projekt från Sjömarkens Isolering.

Storskalig nyproduktion

Läs mer >>

Bygga Villa eller tillbyggnad

Läs mer >>

tilläggsisolera

Läs mer >>

Eller fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.