Att tilläggsisolera ger
många fördelar

TILLÄGGSISOLERING

Lösull ger lägre elräkningar

Är elräkningarna för höga? Tilläggsisolering med lösull sänker din energiförbrukning effektivt. Med 40 år i branschen är vi marknadsledande på rätt utförd lösullsisolering. På Sjömarkens får du dessutom en kontaktperson som kvalitetsäkerhet

Att tilläggsisolera vinden är den mest lönsamma åtgärden du kan göra på ditt hus

Med Sjömarkens Isolering får du flera garantier. Du kan vara säker på att materialet håller marknadens högsta kvalitet tack vare att vi endast jobbar med de ledande leverantörerna. Du kan också vara säker på att Sjömarkens genomför tilläggsisoleringen med rätt kvalitet, utifrån vårt koncept Transparent Kvalitet. För att du ska veta vad vi har installerat får du exempelvis alltid en redovisning över den exakta materialtillgången, inte bara den siffra vi offererade.

Skarvlös isolering ger stor energibesparing

Varm luft stiger uppåt, vilket innebär att en tilläggsisolering av vindsbjälklaget är den första energisparande åtgärden man ska göra i ett äldre hus. Ofta är investeringen återbetald inom bara några få år.

Metoden med att installera lösull är effektiv och ger en helt skarvlös isolering vid tilläggsisolering av vind. Tjockleken kan väljas helt fritt och man är inte beroende av fasta centrumavstånd på takstolarna. Att isolera vinden med lösull är enkelt, tidseffektivt och ger bästa slutresultat. Du får en helt skarvlös isolering som ger bästa anslutning runt exempelvis stödben, elrör och ventilationstrummor.

Kalla golv?

I äldre hus är det många som upplever kalla och dragiga golv. Vi har en enkel och snabb lösning på det, vilket innebär högre komfort och i slutändan lägre elförbrukning. Läs mer här >>

Vill du veta mer? Kontakta oss >>

TV4 använder Sjömarkens för att visa ökad efterfrågan
Elpriserna ökar. Då ökar efterfrågan på tilläggsisolering kraftigt, eftersom det är det mest effektiva sättet att snabbt minska uppvärmningskostnaderna. TV4 har gjort ett reportage med Sjömarkens Isolering. Se det här >>

Du vet väl att tilläggs­isolering är ett av de smartaste sätten att spara el på?

Hör av dig till Louice på 0771-33 21 00 så berättar hon mer. 

Du vet väl att tilläggs­isolering är ett av de smartaste sätten att spara el på?

Att tilläggsisolera vinden är det smartaste att börja med när du gör åtgärder för att spara el. Först efter det kan du göra andra åtgärder som att installera solceller eller en kamin.

För med tilläggsisolering behåller du värmen i huset. Och det är den åtgärd de flesta kommuners energirådgivare lyfter som den effektivaste åtgärden för att minska uppvärmningskostnaderna. 

Hör av dig till Louice på 0771-33 21 00 så berättar hon mer. 

Vanliga frågor om tilläggsisolering

Tilläggsisolering med lösull en fantastisk lösning när det kommer till att förbättra energieffektiviteten i ditt hem. Genom att använda lösull i väggar, tak och golv kan du dra nytta av flera fördelar.

Läs mer om tilläggsisolering med lösull >

Golvisolering är av avgörande betydelse för att skapa en energieffektiv och bekväm bostad. Tilläggsisolering av golv med lösull erbjuder två huvudsakliga metoder – ovanifrån och underifrån, som båda har sina unika fördelar och tillämpningsområden.

Läs mer om tilläggsisolering av golv >

Takisolering är avgörande för att bevara inomhuskomforten och minska energiförbrukningen. Tilläggsisolering med lösull är en effektiv metod som kan användas både inifrån och utifrån, beroende på takets typ och förutsättningar. 

Läs mer om tilläggsisolering av tak >

Kom igång med tilläggsisolering.