Nyproduktion

Lösullsisolering är idag den volymmässigt största produkten i nyproducerade hus. Det beror dels på att konstruktionerna idag är tjocka, och dels på att man idag använder lösullen i både väggar, golv och tak. Det är också den viktigaste produkten när det gäller att få ett energieffektivt hus.

Kostnadsfri genomgång & fast pris på isolering

Vi kommer alltid ut till byggarbetsplatsen för en kostnadsfri genomgång innan utförandet, och vi ger dig exakta instruktioner på hur du ska förbereda för lösullen för de olika konstruktionerna, och vi lämnar ett fast totalpris på isoleringen för hela arbetet.

Fuktsäker & skarvlös isolering

Vi levererar och installerar lösullen i flera fuktsäkra moment. Från lastbilen, via slangen rätt in i konstruktionen. Tack vare att lösullen är helt oberoende av konstruktionens tjocklekar eller avstånd mellan reglar, får du en helt skarvlös isolering utan glipor och du behöver dessutom aldrig betala för något spill.

All installation görs utav våra certifierade installatörer och med typgodkända isoleringsmaterial.

Behöver du hjälp med din isolering?

Kontakta oss så hjälper vi dig att få bästa möjliga lösning. Oavsett om du bygger nytt, bygger till eller renoverar befintliga hus, så är isolering med lösull det bästa alternativet, både ekonomiskt och kvalitetsmässigt. Sjömarkens Isolering erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster inom isolering och tilläggsisolering av såväl vindar, snedtak, väggar och golv.

Kontakta oss

Du vet väl att lösull ger dig mer tid och mindre arbete? 

Hör av dig till Louice på 0771-33 21 00 så berättar hon mer. 

Du vet väl att lösull ger dig mer tid och mindre arbete? 

Som arbetsledare eller platschef finns det stora fördelar för dig med lösull framför skivisolering.

Du slipper logistiken som krävs för att ta emot och lossa material och du slipper lagra isolering på bygget. Dessutom är det självklart en fördel arbetsmiljömässigt, med mindre damm och att slippa bära in balar och skära till skivor.

Lösull ger dig helt enkelt mer tid och mindre arbete.

Hör av dig till Louice på 0771-33 21 00 så berättar hon mer. 

Vanliga frågor om lösulls­isolering vid nyproduktion

Som kund hos oss har du alltid en egen kontaktperson som följer dig genom hela byggprojektet och som kommer ut och besöker dig på byggarbetsplatsen. För att ta reda på isoleringens pris mäter vi upp den ytan som ska isoleras, vi stämmer av vilken tjocklek det ska vara, vilket lambdavärde som krävs för att klara det specifika energikravet. Detta för att kunna lämna ett fast pris till dig på lösullsentreprenaden – det är en trygghet för dig som kund.

Läs mer om prisgaranti >

På Sjömarkens Isolering har vi alla de olika materialen som finns på marknaden när det gäller lösullsisolering. Stenullglasull och cellulosa.

Vi jobbar enbart med nyproducerad ull och vi har stor kunskap om vilket material som är bäst att använda beroende på vilken konstruktion som ska isoleras.

Se mer om produktgaranti >

För att genomföra ett byggprojekt behövs avtal mellan de olika aktörerna som ska arbeta i projektet. Bra och tydliga avtal minskar risk för missförstånd och leder till en smidigare och effektivare byggprocess. Vi på Sjömarkens strävar efter tydlighet och öppenhet och är noggranna med att skriva avtal på vad vi kommit överens om.

Utöver de projektunika förutsättningarna som framgår i vårt ordererkännande, hänvisar vi normalt till standardavtalet AB-U 07.

Se mer om AB-U 07 >

Kom igång med lösulls­isolering