Nyproduktion

Lösullsisolering är idag den volymmässigt största produkten i nyproducerade hus. Det beror dels på att konstruktionerna idag är tjocka, och dels på att man idag använder lösullen i både väggar, golv och tak. Det är också den viktigaste produkten när det gäller att få ett energieffektivt hus.

Kostnadsfri genomgång & fast pris på isolering

Vi kommer alltid ut till byggarbetsplatsen för en kostnadsfri genomgång innan utförandet, och vi ger dig exakta instruktioner på hur du ska förbereda för lösullen för de olika konstruktionerna, och vi lämnar ett fast totalpris på isoleringen för hela arbetet.

Fuktsäker & skarvlös isolering

Vi levererar och installerar lösullen i flera fuktsäkra moment. Från lastbilen, via slangen rätt in i konstruktionen. Tack vare att lösullen är helt oberoende av konstruktionens tjocklekar eller avstånd mellan reglar, får du en helt skarvlös isolering utan glipor och du behöver dessutom aldrig betala för något spill.

All installation görs utav våra certifierade installatörer och med typgodkända isoleringsmaterial.

Behöver du hjälp med din isolering?

Kontakta oss så hjälper vi dig att få bästa möjliga lösning. Oavsett om du bygger nytt, bygger till eller renoverar befintliga hus, så är isolering med lösull det bästa alternativet, både ekonomiskt och kvalitetsmässigt. Sjömarkens Isolering erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster inom isolering och tilläggsisolering av såväl vindar, snedtak, väggar och golv.

Kontakta oss

KUNDSEGMENT - VAD SKA DU GÖRA?

Inget uppdrag är för storteller för litet för oss. Nedan hittar du exempel på tidigare projekt från Sjömarkens Isolering.

Storskalig nyproduktion

Läs mer >>

Bygga Villa eller tillbyggnad

Läs mer >>

tilläggsisolera

Läs mer >>

Eller fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.