Isolera vindsvåning

Inredning av vind

När man inreder en vind för att göra om till boyta, eller för att få lite extra förvaringsutrymmen, så väljer man att isolera ut mot yttertaket. Oftast så varierar regelavstånden i äldre hus från fack till fack, men tack vare lösullens goda utfyllnadsförmåga får man ett slutresultat helt utan skarvar och glipor. Man kan också med fördel isolera med de stödbensväggar som oftast blir i samband med en inredning av ett vindsutrymme. Kontakta oss i god tid för ett kostnadsfritt besök, så att vi tillsammans kan gå igenom de förberedelser som behövs göras, vilket material man bör välja, vilken tjocklek i taket ska man försöka uppnå, och lite andra saker som kan vara bra att tänka på för att uppnå bästa möjliga resultat. Vi har stor erfarenhet av den här typen av installationer och delar gärna med oss av vår kunskap till dig som kund. ROT-avdraget kan utnyttjas för denna tjänst.

Behöver du hjälp med din isolering?

Kontakta oss så hjälper vi dig att få bästa möjliga lösning. Oavsett om du bygger nytt, bygger till eller renoverar befintliga hus, så är isolering med lösull det bästa alternativet, både ekonomiskt och kvalitetsmässigt. Sjömarkens Isolering erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster inom isolering och tilläggsisolering av såväl vindar, snedtak, väggar och golv. Kontakta oss

Du vet väl att tilläggs­isolering är ett av de smartaste sätten att spara el på?

Hör av dig till Louice på 0771-33 21 00 så berättar hon mer. 

Du vet väl att tilläggs­isolering är ett av de smartaste sätten att spara el på?

Att tilläggsisolera vinden är det smartaste att börja med när du gör åtgärder för att spara el. Först efter det kan du göra andra åtgärder som att installera solceller eller en kamin.

För med tilläggsisolering behåller du värmen i huset. Och det är den åtgärd de flesta kommuners energirådgivare lyfter som den effektivaste åtgärden för att minska uppvärmningskostnaderna. 

Hör av dig till Louice på 0771-33 21 00 så berättar hon mer. 

Vanliga frågor om vindsisolering

Att tilläggsisolera vinden är en effektiv åtgärd för att förbättra energieffektiviteten i ditt hem och skapa en mer bekväm inomhusmiljö. Tilläggsisolering med lösull är en utmärkt metod för att uppnå dessa mål.

Läs mer om tilläggsisolering av vind >

Genom att välja rätt isoleringsmaterial kan vi öka värmebehållningen och skapa en behaglig inomhusmiljö året runt. Det är även skonsamt för miljön och dina besparingar, då det minskar energiförbrukningen.

Läs mer om isolering av vindsbjälklag >

Kom igång med vindsisolering