Isolera vindsvåning

Inredning av vind

När man inreder en vind för att göra om till boyta, eller för att få lite extra förvaringsutrymmen, så väljer man att isolera ut mot yttertaket. Oftast så varierar regelavstånden i äldre hus från fack till fack, men tack vare lösullens goda utfyllnadsförmåga får man ett slutresultat helt utan skarvar och glipor. Man kan också med fördel isolera med de stödbensväggar som oftast blir i samband med en inredning av ett vindsutrymme. Kontakta oss i god tid för ett kostnadsfritt besök, så att vi tillsammans kan gå igenom de förberedelser som behövs göras, vilket material man bör välja, vilken tjocklek i taket ska man försöka uppnå, och lite andra saker som kan vara bra att tänka på för att uppnå bästa möjliga resultat. Vi har stor erfarenhet av den här typen av installationer och delar gärna med oss av vår kunskap till dig som kund. ROT-avdraget kan utnyttjas för denna tjänst.

Behöver du hjälp med din isolering?

Kontakta oss så hjälper vi dig att få bästa möjliga lösning. Oavsett om du bygger nytt, bygger till eller renoverar befintliga hus, så är isolering med lösull det bästa alternativet, både ekonomiskt och kvalitetsmässigt. Sjömarkens Isolering erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster inom isolering och tilläggsisolering av såväl vindar, snedtak, väggar och golv. Kontakta oss

KUNDSEGMENT - VAD SKA DU GÖRA?

Inget uppdrag är för storteller för litet för oss. Nedan hittar du exempel på tidigare projekt från Sjömarkens Isolering.

Storskalig nyproduktion

Läs mer >>

Bygga Villa eller tillbyggnad

Läs mer >>

tilläggsisolera

Läs mer >>

Eller fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.