Sjömarkens Isolering - Halmstad

När det gäller isolering med lösull är vi ditt bästa och tryggaste val.

Vi tycker att energin man använder för att värma upp byggnader med, ska stanna där. Att isolera med lösull är inte bara kostnadseffektivt, utan även en klimatsmart lösning för att isolera alla typer av konstruktioner – väggar, golv och tak.

Till oss kan du alltid vända dig när du vill ha information och hjälp med frågor som rör isolering, täthet och fukt. Vi har djup kompetens och ett brett utbud av produkter och tjänster inom dessa områden. Vi är dessutom nyfikna och lösningsinriktade och letar alltid efter att utveckla oss och våra kunder så att vi hittar kostnadseffektiva och hållbara lösningar tillsammans.

johan pettersson

Kontakta din lokala säljare i Halmstad

Johan Pettersson: 0705-77 66 23

Kontoret i Halmstad: 035-10 85 60

johan@sjomarkens.se

Lösull – för en klimatsmart & hållbar isolering

Vår mission är att bidra till klimatomställningen och genom vår ledande roll i Sverige driva branschen i riktning mot ökad hållbarhet. Det gör vi dagligen genom de lösullentreprenader vi utför med kvalitet, kompetenta och erfarna medarbetare samt effektiva processer.

Referensobjekt Halmstad

Sjömarkens har hjälpt byggare och privatpersoner genom att isolera nya och äldre byggnader i Halmstad med omnejd under de senaste 40 åren.

Halmstad - Referensobjekt
Sjömarkens isolerar taken med Knauf på Albinsro, Halmstad.
Halmstad - Referensobjekt Kärlekens Skola
Under 2019 isolerade Sjömarkens alla tak på Kärlekens Skola i Halmstad