Isolera vind

Metoden med att installera lösull är effektiv och ger en helt skarvlös isolering vid tilläggsisolering av vind. Tjockleken kan väljas helt fritt och man är inte beroende av fasta centrumavstånd på takstolarna. Att isolera vinden med lösull är enkelt, tidseffektivt och ger bästa slutresultat. Du får en helt skarvlös isolering som ger bästa anslutning runt stödben, elrör, ventilationstrummor m.m.

Stor energibesparing

Varm luft stiger uppåt, vilket innebär att en tilläggsisolering av vindsbjälklaget är den första energisparande åtgärden man ska göra i ett äldre hus, och ofta är investeringen återbetald inom bara några få år.

Fördelar med lösull på vindsbjälklag:

  • Kostnadseffektiv installationsmetod
  • Skarvlös isolering med god isoleringsförmåga
  • Valfri tjocklek
  • Oberoende av takstolsavstånd
  • Inget spill
  • Installeras av certifierade lösullsentreprenörer, vilket ger ett effektivt och säkert arbetsutförande
  • På vindsbjälklag använder vi olika typer av material beroende på kundens önskemål och konstruktionens beskaffenhet.

Kostnadsfri besiktning

Innan vi utför en tilläggsisolering genomför vi alltid en kostnadsfri besiktning av din vind. Vid en sådan besiktning går vi bland annat igenom vilket material vi ska isolera med, vilken tjocklek och eventuella förberedelser som behöver göras.

Bra investering

En tilläggsisolering har obegränsad livslängd och är en långsiktig och bra investering i ditt hus. ROT-avdraget kan utnyttjas för denna tjänst.

Behöver du hjälp?

Kontakta oss så hjälper vi dig att få bästa möjliga lösning. Oavsett om du bygger nytt, bygger till eller renoverar befintliga hus, så är isolering med lösull det bästa alternativet, både ekonomiskt och kvalitetsmässigt. Sjömarkens Isolering erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster inom isolering och tilläggsisolering av såväl vindar, snedtak, väggar och golv.

Kontakta oss >>

KUNDSEGMENT - VAD SKA DU GÖRA?

Inget uppdrag är för storteller för litet för oss. Nedan hittar du exempel på tidigare projekt från Sjömarkens Isolering.

Storskalig nyproduktion

Läs mer >>

Bygga Villa eller tillbyggnad

Läs mer >>

tilläggsisolera

Läs mer >>

Eller fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.