Isolera vind

Metoden med att installera lösull är effektiv och ger en helt skarvlös isolering vid tilläggsisolering av vind. Tjockleken kan väljas helt fritt och man är inte beroende av fasta centrumavstånd på takstolarna. Att isolera vinden med lösull är enkelt, tidseffektivt och ger bästa slutresultat. Du får en helt skarvlös isolering som ger bästa anslutning runt stödben, elrör, ventilationstrummor m.m.

Stor energibesparing

Varm luft stiger uppåt, vilket innebär att en tilläggsisolering av vindsbjälklaget är den första energisparande åtgärden man ska göra i ett äldre hus, och ofta är investeringen återbetald inom bara några få år.

Fördelar med lösull på vindsbjälklag:

  • Kostnadseffektiv installationsmetod
  • Skarvlös isolering med god isoleringsförmåga
  • Valfri tjocklek
  • Oberoende av takstolsavstånd
  • Inget spill
  • Installeras av certifierade lösullsentreprenörer, vilket ger ett effektivt och säkert arbetsutförande
  • På vindsbjälklag använder vi olika typer av material beroende på kundens önskemål och konstruktionens beskaffenhet.

Kostnadsfri besiktning

Innan vi utför en tilläggsisolering genomför vi alltid en kostnadsfri besiktning av din vind. Vid en sådan besiktning går vi bland annat igenom vilket material vi ska isolera med, vilken tjocklek och eventuella förberedelser som behöver göras.

Bra investering

En tilläggsisolering har obegränsad livslängd och är en långsiktig och bra investering i ditt hus. ROT-avdraget kan utnyttjas för denna tjänst.

Behöver du hjälp?

Kontakta oss så hjälper vi dig att få bästa möjliga lösning. Oavsett om du bygger nytt, bygger till eller renoverar befintliga hus, så är isolering med lösull det bästa alternativet, både ekonomiskt och kvalitetsmässigt. Sjömarkens Isolering erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster inom isolering och tilläggsisolering av såväl vindar, snedtak, väggar och golv.

Kontakta oss >>

Du vet väl att tilläggs­isolering är ett av de smartaste sätten att spara el på?

Hör av dig till Louice på 0771-33 21 00 så berättar hon mer. 

Du vet väl att tilläggs­isolering är ett av de smartaste sätten att spara el på?

Att tilläggsisolera vinden är det smartaste att börja med när du gör åtgärder för att spara el. Först efter det kan du göra andra åtgärder som att installera solceller eller en kamin.

För med tilläggsisolering behåller du värmen i huset. Och det är den åtgärd de flesta kommuners energirådgivare lyfter som den effektivaste åtgärden för att minska uppvärmningskostnaderna. 

Hör av dig till Louice på 0771-33 21 00 så berättar hon mer. 

Vanliga frågor om vindsisolering

Att tilläggsisolera vinden är en effektiv åtgärd för att förbättra energieffektiviteten i ditt hem och skapa en mer bekväm inomhusmiljö. Tilläggsisolering med lösull är en utmärkt metod för att uppnå dessa mål.

Läs mer om tilläggsisolering av vind >

Vindsisolering är nyckeln till energieffektivitet och ökad komfort. Genom att säkerställa att ditt hem är välisolerat mot kalla vindar minskar du värmeförlusten betydligt. Professionell isolering av vind och fönsterområden skapar en barriär som effektivt hindrar kall luft från att tränga in.

Läs vidare om vindsisolering >

Kom igång med vindsisolering