Kostnadsfri isoleringsbesiktning

När du anlitar oss på Sjömarkens Isolering utför vi alltid en isoleringsbesiktning i god tid före utförandet. Oavsett om det gäller en nyproduktion eller en tilläggsisolering så går vi igenom förutsättningarna och omfattningen med dig. Vi stämmer av vilka ytor som ska isoleras, vilken tjocklek som är aktuell, val av lösullsmaterial m.m. Vi går även igenom hur förarbetena ska utföras inför vår lösullsentreprenad.

När detta är gjort, vet både vi och du som kund hur allt ska förberedas och hur allt ska utföras, och vi kan även ge dig ett fast pris på arbetet.

I detta läge färdigställs arbetsordern till våra installatörer och arbetet läggs in i planeringen.

Behöver du hjälp med din isolering?

Kontakta oss så hjälper vi dig att få bästa möjliga lösning. Oavsett om du bygger nytt, bygger till eller renoverar befintliga hus, så är isolering med lösull det bästa alternativet, både ekonomiskt och kvalitetsmässigt. Sjömarkens Isolering erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster inom isolering och tilläggsisolering av såväl vindar, snedtak, väggar och golv.

Kontakta oss

Du vet väl att du som kund hos oss får en egen kontakt­person?

Hör av dig till Louice på 0771-33 21 00 så berättar hon mer. 

Du vet väl att du som kund hos oss får en egen kontakt­person?

Som kund hos Sjömarkens har du alltid en egen kontaktperson som kommer ut och gör platsbesök. Dessutom kan du alltid höra av dig till din kontaktperson om du har frågor.

Så när du anlitar Sjömarkens kan du känna dig trygg.

Hör av dig till Louice på 0771-33 21 00 så berättar hon mer. 

Vanliga frågor om isolerings­besiktning

Det är viktigt att veta att alla förutsättningar är riktiga. Med rätt förutsättningar kan vi även genomföra arbetet på bästa sätt.

Det är alltid bra att besikta innan isolering görs då vi också får en mer exakt uppskattning om hur mycket arbetet kommer kosta för dig, och när vi kan planera in din isolering.

Se mer om isoleringsbesiktning utan kostnad >

Ja, vi på Sjömarkens erbjuder alltid isoleringsbesiktning utan kostnad i god tid innan vi genomför jobbet. Vi som företag vill ha de bästa förutsättningarna för att du som kund ska bli nöjd, samt för att jobbet ska bli så bra som möjligt.

Se mer om isoleringsbesiktning utan kostnad >

Boka kostnadsfri isolerings­besiktning