Kostnadsfri isoleringsbesiktning

När du anlitar oss på Sjömarkens Isolering utför vi alltid en isoleringsbesiktning i god tid före utförandet. Oavsett om det gäller en nyproduktion eller en tilläggsisolering så går vi igenom förutsättningarna och omfattningen med dig. Vi stämmer av vilka ytor som ska isoleras, vilken tjocklek som är aktuell, val av lösullsmaterial m.m. Vi går även igenom hur förarbetena ska utföras inför vår lösullsentreprenad.

När detta är gjort, vet både vi och du som kund hur allt ska förberedas och hur allt ska utföras, och vi kan även ge dig ett fast pris på arbetet.

I detta läge färdigställs arbetsordern till våra installatörer och arbetet läggs in i planeringen.

Behöver du hjälp med din isolering?

Kontakta oss så hjälper vi dig att få bästa möjliga lösning. Oavsett om du bygger nytt, bygger till eller renoverar befintliga hus, så är isolering med lösull det bästa alternativet, både ekonomiskt och kvalitetsmässigt. Sjömarkens Isolering erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster inom isolering och tilläggsisolering av såväl vindar, snedtak, väggar och golv.

Kontakta oss

KUNDSEGMENT - VAD SKA DU GÖRA?

Inget uppdrag är för storteller för litet för oss. Nedan hittar du exempel på tidigare projekt från Sjömarkens Isolering.

Storskalig nyproduktion

Läs mer >>

Bygga Villa eller tillbyggnad

Läs mer >>

tilläggsisolera

Läs mer >>

Eller fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.