Isoleringsbesiktning utan kostnad

Utför ni alltid isoleringsbesiktning utan kostnad?

Ja, vi på Sjömarkens erbjuder alltid isoleringsbesiktning utan kostnad i god tid innan vi genomför jobbet. Vi som företag vill ha de bästa förutsättningarna för att du som kund ska bli nöjd, samt för att jobbet ska bli så bra som möjligt.

Varför gör man en isoleringsbesiktning?

Det är viktigt att veta att alla förutsättningar är riktiga. Med rätt förutsättningar kan vi även genomföra arbetet på bästa sätt. I ett välisolerat hem kan man också på sikt spara pengar genom att minska energikostnader. Man får även på papper att det är en välisolerad byggnad som också kan innebära ökning av värdet på fastigheten. Säkerställ bekvämligheten i fastigheten redan idag, genom att kontakta oss.
Det är alltid bra att besikta innan isolering görs då vi också får en mer exakt uppskattning om hur mycket arbetet kommer kosta för dig, och när vi kan planera in din isolering.

Hur går processen till?

Alla jobb är unika så det är alltid olika tillvägagångssätt. Men i grova drag så stämmer vi alltid av vilka ytor som vi ska isolera och sedan bli besiktade. Sedan väljer vi ut det perfekta lösullsmaterialet just för din fastighet, och justerar tjockleken på materialet utifrån det.
När det arbetet är färdigt så kan vi även ge dig ett fast pris på isoleringsarbetet sen.
Med just besiktningen gör vi även en visuell inspektion, där våra tekniker granskar och letar tecken på exempelvis eventuella brister. Sedan kan man bedöma effektiviteten från isoleringen till fastigheten bland annat.

Hur kommer jag i kontakt med er?

Om du vill komma i kontakt med oss på Sjömarkens kan du klicka här för att sedan fylla i ett kort formulär. Vi återkommer så fort vi kan. Det finns även alternativ om du hellre ringer oss eller mailar, men då vi finns på flera orter och städer är det olika telefonnummer beroende på vart du befinner dig. Kontakta oss idag för frågor om isoleringsbesiktning, eller andra funderingar.

Kontakta oss