Isolera golvbjälklag

Du kan med stor fördel använda lösull i bjälklag. Det är bästa isoleringsalternativet tack vare lösullens utfyllnadsförmåga och att den är helt oberoende av regelavstånd.

Isolera golv ovanifrån eller underifrån

Antingen kan vi installera lösullen ovanifrån när bjälklaget är öppet, eller så gör vi det underifrån om det för byggprocessens skull underlättar att exempelvis få golvet på plats för att lättare komma vidare i byggnationen och vinna tid.

Oavsett om det är ett bottenbjälklag eller ett mellanbjälklag, så rådfråga oss gärna först för att underlätta dina förberedelser och för att uppnå bästa slutresultat för isolering av golvbjälklag

Behöver du hjälp?

Kontakta oss så hjälper vi dig att få bästa möjliga lösning. Oavsett om du bygger nytt, bygger till eller renoverar befintliga hus, så är isolering med lösull det bästa alternativet, både ekonomiskt och kvalitetsmässigt. Sjömarkens Isolering erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster inom isolering och tilläggsisolering av såväl vindar, snedtak, väggar och golv.

Kontakta oss >>

Du vet väl att inget jobb är för litet för oss på Sjömarkens.

Hör av dig till Louice på 0771-33 21 00 så berättar hon mer. 

Du vet väl att inget jobb är för litet för oss på Sjömarkens.

Vi installerar lösull i allt från Attefallshus till de största byggprojektet. När du bygger nytt, bygger till eller renoverar befintliga hus, så är isolering med lösull det bästa alternativet, ekonomiskt, kvalitetsmässigt och dessutom klimatsmart.

Hör av dig till Louice på 0771-33 21 00 så berättar hon mer. 

Vanliga frågor om golvisolering

Golvisolering är av avgörande betydelse för att skapa en energieffektiv och bekväm bostad. Tilläggsisolering av golv med lösull erbjuder två huvudsakliga metoder – ovanifrån och underifrån, som båda har sina unika fördelar och tillämpningsområden.

Utforska metoder för golvisolering >

Att isolera golv förbättrar inte bara energieffektiviteten utan skapar även en lugnare och mer behaglig boendemiljö.

Se fler fördelar med att isolera golvet >

Kom igång med golvisolering.