Isolera golvbjälklag

Du kan med stor fördel använda lösull i bjälklag. Det är bästa isoleringsalternativet tack vare lösullens utfyllnadsförmåga och att den är helt oberoende av regelavstånd.

Isolera golv ovanifrån eller underifrån

Antingen kan vi installera lösullen ovanifrån när bjälklaget är öppet, eller så gör vi det underifrån om det för byggprocessens skull underlättar att exempelvis få golvet på plats för att lättare komma vidare i byggnationen och vinna tid.

Oavsett om det är ett bottenbjälklag eller ett mellanbjälklag, så rådfråga oss gärna först för att underlätta dina förberedelser och för att uppnå bästa slutresultat för isolering av golvbjälklag

Behöver du hjälp?

Kontakta oss så hjälper vi dig att få bästa möjliga lösning. Oavsett om du bygger nytt, bygger till eller renoverar befintliga hus, så är isolering med lösull det bästa alternativet, både ekonomiskt och kvalitetsmässigt. Sjömarkens Isolering erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster inom isolering och tilläggsisolering av såväl vindar, snedtak, väggar och golv.

Kontakta oss >>

KUNDSEGMENT - VAD SKA DU GÖRA?

Inget uppdrag är för storteller för litet för oss. Nedan hittar du exempel på tidigare projekt från Sjömarkens Isolering.

Storskalig nyproduktion

Läs mer >>

Bygga Villa eller tillbyggnad

Läs mer >>

tilläggsisolera

Läs mer >>

Eller fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.