Tejp- och tätskiktsprodukter

För att uppnå ett perfekt resultat i byggnation idag när det handlar om lufttäthet, så är det viktigt att man använder sig av produkter som håller hög kvalitét. Att bygga lufttätt är väldigt viktigt för att framtidssäkra eventuella fuktproblem i konstruktionen, och då är det extra viktigt att använda en tejp som är både åldersbeständig och godkänd.

Att använda rätt typ av tätskikt, beroende på konstruktion, är givetvis också väldigt viktigt.

Vi hjälper dig ta fram den tejp, och det tätskikt som passar bäst för just din konstruktion och dina behov.

Täthet

Lufttäthet är av stor vikt i byggprocessen, så man bör fokusera på produkter av hög kvalité. Bra isolering och bra tillbehör är A och O. En lufttät byggnad har högre motståndskraft mot att släppa in fukt och kyla, samt är bättre på att hålla värmen inne.

Vi hjälper dig med att ta fram de rätta tätskikten och den rätta tejpen för just din konstruktion, och erbjuder även täthetsprovning på nya och befintliga byggnader. En täthetsprovning kan få fram byggnadens eventuella energiläckage, vilket gör att man lätt kan ta fram vilka åtgärder som krävs för att minska läckaget. Detta leder till minskad energiförbrukning och minskade kostnader.

KUNDSEGMENT - VAD SKA DU GÖRA?

Inget uppdrag är för storteller för litet för oss. Nedan hittar du exempel på tidigare projekt från Sjömarkens Isolering.

Storskalig nyproduktion

Läs mer >>

Bygga Villa eller tillbyggnad

Läs mer >>

tilläggsisolera

Läs mer >>

Eller fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.