Storskalig nyproduktion

Lösull från Sjömarkens Isolering för rätt kvalitet

Lösull är det effektiva sättet att isolera. Tack vare Sjömarkens hantverkskunnande och kvalitetsarbete är det allt fler som även isolerar vägg. Lösull sparar tid, spill och inte minst utrymme när skivisolering inte behövs lagras på bygget.

Lösull i väggar ökar kraftigt tack vare att det både är snabbt och kostnadseffektivt. Dessutom blir det en renare arbetsplats utan lagringsbehov.

Sjömarkens Isolering har växt till en marknadsledande lösullsentreprenör under 40 år. De ständiga innovations- och förbättringsarbetet förtaget bedriver har gjort att i idag installerar lösull i husets samtliga konstruktioner – väggar, golv och tak.

Transparent Kvalitet

Med Sjömarkens Isolering får du flera garantier. Du kan vara säker på att materialet håller marknadens högsta kvalitet tack vare att vi endast jobbar med de ledande leverantörerna. Du kan också vara säker på att Sjömarkens genomför installationen med rätt kvalitet, utifrån vårt koncept Transparent Kvalitet. För att du ska veta vad vi har installerat får du exempelvis alltid en redovisning över den exakta materialtillgången, inte bara den siffra vi offererade.

Sjömarkens är ett bolag som tar isolering på mycket stort allvar och engagerar oss, sedan flera år på ordförandeposten, i branschföreningen för lösullinstallatörer.

Hållbart byggande

Samhället behöver bygga mer hållbart. Sjömarkens är en lågt hängande frukt för ert bolags hållbarhetsredovisning att kunna visa upp som konkret exempel på det. Vårt engagemang i kampen mot riskerna för byggfusk i vår bransch är vi kända för. Vår känsla för kunskap, hantverk och kvalitet, tillsammans med material som återvunnet papper och glas i isoleringen, är viktiga ingredienser för hus som ska hålla i generationer.