Isolering av innertak

Varför ska man göra en isolering av innertak?

Taket är lite som husets huvud, och det är viktigt att hålla det varmt för att resten av kroppen, eller huset också ska vara varmt. Man kan även installera lösullsisolering ovanför innertaket för att minimera värmeöverföringen mellan olika plan. På det sättet regleras även temperaturen inomhus.

Är det bra med lösull vid isolering av innertak?

En av de många fördelarna med lösull är att det kommer i olika tjocklekar, så att man kan använda det som passar just erat tak. Dessutom, betalar du inte för onödigt spill eftersom att det räcker med enbart ett lager. Professionell rådgivning och noggrann installation är kritiskt för att uppnå det önskade resultatet, och det kan vi på Sjömarkens hjälpa er med.

Isolering av innertak – för lägre energiförbrukning

Genom att göra en isolering av innertak säkerställer du att du får ett energieffektivt och bekvämt hem. Isolering av snedtak spelar en nyckelroll i att förhindra värmeförlust och bibehålla en konstant inomhustemperatur året runt. Genom att isolera taket skapar du en termisk barriär som effektivt håller kylan ute på vintern och värmen ute på sommaren.

Erbjuder ni skräddarsydda lösningar?

Oavsett vilket typ av tak, finns det skräddarsydda isoleringslösningar. Professionell isolering minskar inte bara dina energikostnader utan bidrar också till en hållbar miljö genom att minska behovet av överdriven uppvärmning eller nedkylning. Investera i isolering av snedtak idag och skapa en energieffektiv och bekväm bostad.

Kontakta oss