Isolera källargolv

Kan ett isolerat källargolv höja värmen?

Man kan inte höja värmen genom att isolera källargolv, däremot kan man skapa en behaglig grund för ditt hem genom att isolera källargolvet, samt njuta av varmare fötter och en mer energieffektiv boendemiljö. Genom att ha ett välisolerat golv förhindrar man att kalluft tar sig in via husgrunden eller kalla vindar. Därav blir det varmare. Ta ett steg mot ett hållbart boende inte bara din skull, utan även för planetens. Oavsett om det är källargolv eller vardagsrumsgolv finns det anpassade lösningar för att isolera just ditt golv. Det är dags att ge ditt golv den omsorg det förtjänar. Vår lösullsisolering fungerar som en termisk barriär mellan golvet och bostadsutrymmet ovanför.

Går det att förhindra fuktintrång genom att isolera källargolv?

Genom att ha ett välisolerat golv, förhindrar du bland annat att fukt tränger sig in. I källarutrymmen kan tyvärr fukt och i värsta fall, mögel trivas. Ofta för att det är lägre temperaturer i källare. Det gör det ännu mer viktigt att isolera golvet på rätt sätt, och det kan vi hjälpa dig med.
Det är alltså inte bara fördelar för dina fötter, utan även för husets hälsa.

Skapa en fin boendeyta med ett välisolerat källargolv

För att ta vara på största möjliga yta i ditt hem är det väsentligt att isolera källargolvet. Det blir istället extra utrymmet som ni kan göra vad ni vill med. Kanske ett vardagsrum, eller varför inte underhållningsrum? På så sätt ökar det även värdet på fastighetsmarknaden och gör att ni som familj kan nyttja ännu mer utrymme.

Kan ni erbjuda hjälp med att isolera källargolv?

Självklart kan vi det. Kontakta oss så hjälper vi dig hela vägen. Dessutom gör vi en kostnadsfri besiktning av golvet. Vi på Sjömarkens vill alltid ge dig som kund den bästa servicen. Därför kommer vi rekommendera det som passar bäst för just dig och ditt hus, för bästa möjliga resultat.

Kontakta oss