Utvändig tilläggsisolering

Vad är målen med en utvändig tilläggsisolering?

Att göra en utvändig tilläggsisolering i ditt hem är nyckeln till en bekväm inomhusmiljö. När du investerar i en sån här isolering, skapar du som en barriär som effektivt hindrar värmeförlust samt kyla att smita in. Därav minskas energiförlusten.
Sedan är även ett klart mål med isoleringen att ge dig som kund en bekväm hemmiljö där du aldrig ska behöva känna dig obekväm på grund av olika grader.

Hur kan ni säkerställa att det görs på rätt sätt?

På Sjömarkens är vi experter sedan länge. Vi planerar arbetet noggrant och anpassar såklart efter specifika krav och förhållanden. Sedan erbjuder vi professionell rådgivning och kommer med förslag utefter just efter ditt hem. Vårat mål är att du som kund alltid ska känna dig säker med oss, och efter arbetet nöjd.

Isolering ökar värdet på ditt hem

Det är även klimatsmart och vänligt mot plånboken genom att det minskar behovet av uppvärmning på vintern, samt nedkylning på sommaren. Utvändig tilläggsisolering ökar dessutom värdet på ditt hem, samtidigt som den minskar din totala energiförbrukning. Med dagens isoleringsmaterial och våra tekniker kan vi skräddarsy lösningar för att möta just ditt hems behov.

Kan detta påverka ljudisolering?

Ja, genom att göra en utvändig tilläggsisolering så kan det ge positiva effekter på ljudisoleringen. Det de kan göra, är att det kan minska ljudöverföringen mellan inomhus och utomhusmiljöer.

Kontakta oss