Kontakta Oss

"Ljudnivån inomhus sänktes avsevärt, och som grädde på moset har vår värmekostnad mer än halverats"

Birgitta och Christer Borgillen, nöjda kunder på Hotell Henån

Referenser

Under mer än 35 år som lösullsentreprenör har vi haft glädjen och förmånen att få hjälpa många kunder. Nedan finner du en handfull nöjda kunder som symboliserar alla de olika jobb som vi utför varje år. Se även under nyheter vad som händer i vår vardag med våra kunder och alla olika projekt, eller följ oss på Facebook och Instagram.

Martin Jönsson, Floda:

Våran energiförbrukning sjönk rejält!

Martin Jönsson i Floda valde Sjömarkens Isolering när han skulle tilläggsisolera sin vind.

Efter en kostnadsfri besiktning av Martins vind, bedömde vi att vi skulle tilläggsisolera med 250 mm mineralull på befintlig isolering.

”Efter att vi tilläggsisolerade vinden så har vi sänkt våran energiförbrukning med ca 4 000 kwh/år, vilket innebär att den investeringskostnaden är betald på bara några år.

Dessutom har vi fått ett mycket behagligare inomhusklimat även på sommaren, vilket vi ser som en rejäl bonus!”

Birgitta och Christer Borgillen, Hotell Henån:

Som grädde på moset har vår värmekostnad mer än halverats! Vi hjälpte Hotell Henån att injicera cellulosa i deras ytterväggar och här kan du läsa vad dom tyckte om det.

”Vi är så nöjda med resultatet av ert isoleringsarbete på vårt Hotell Henån.

Ljudnivån inomhus sänktes avsevärt vilket är av stor betydelse i det tungt trafikerade centrala Henån. Dessutom, den tunga trafiken, som tidigare skakade huset så att det knakade i väggarna, är inte så besvärande längre. Även om man kan ana skakningarna fortfarande, knakar det inte längre.

Som grädde på moset har vår värmekostnad mer än halverats!

Vi ångrar att vi inte tidigare lät göra denna åtgärd. Vi kunde helt enkelt inte föreställa oss att förbättringen skulle bli så stor”

Mattias, Västra Bodarna;

Passivhus i Västra Bodarna! Mattias i Västra Bodarna kontaktade oss när han ville bygga sitt eget passivhus. Vi isolerade hela huset med WarmFiber cellulosaisolering och levererade även övriga delar i Goodfeel Byggsystem. Resultatet vid täthetsprovningen blev så bra (=lågt) att det inte kunde mätas på vanligt sätt!

Fredrik Blidö, Drifttekniskt ansvarig Brf Masthugget:

Tilläggsisolering Brf Masthugget

Sveriges största BRF väljer Sjömarkens Isolering.

BRF Masthugget gjorde en energibesparing på flera hundra tusen kronor per år!

”Efter tilläggsisoleringen av våra vindar upplever de boende idag ett jämnare och behagligare klimat, och tillsammans med injustering av ventilation och varmvatten kan vi idag konstatera att vi gör en energbesparing på flera hundra tusen kronor per år! Materialet vi valde på våra vindar var WarmFiber cellulosaisolering.

Sjömarkens Isolering tog hand om alla förarbeten på vindarna och all planering, och det är viktigt att man håller tidsplanen när ett så stort arbete ska utföras – vilket vi är mycket nöjda med!”

Per-Anders Bengtsson, ägare Vintervägens Bygg AB:

Vad är det som gör att du väljer Sjömarkens som lösullsentreprenör?

”Vi väljer Sjömarkens Isolering för det är ett företag som genomsyras av kunskap i alla led. Från rådgivning till utförande. Man kan ringa och diskutera det mesta med vår kontakt Johan Pettersson, som är påläst och kunnig.

Det märks tydligt att deras isolerare är noga med sitt arbete. Anders, i vårt fall, ringer alltid på eftermiddagen dagen innan arbetet utförs och stämmer av vilken tid han kommer.

Så det är svårt att komma på en anledning till varför man skall byta lösullsentreprenör.”