Kontakta Oss

Isolera ytterväggar

Allt fler väljer att använda sig av lösull även för att isolera ytterväggar. Vi är ju ändå på plats och isolerar taken, och då blir det mer ekonomiskt och tidseffektivt för dig att vi även isolerar ytterväggarna. Dessutom får du en isolerad väggkonstruktion helt utan glipor och som svarar upp bättre till dagens höga energikrav.

Konstruktionen av en yttervägg kan se olika ut beroende på vilket projekt det gäller, därför är det bra att vi blir involverade i ett tidigt skede för att tillsammans skapa de bästa förutsättningarna för ett lyckat resultat. Vi har en bred erfarenhet av hur man löser marknadens olika väggkonstruktioner med lösull, som vi gärna delar med oss av. Vi erbjuder isolering av ytterväggar, allt från små tillbyggnader, villor och nyproducerade flerfamiljshus.  Vi vet hur vi bäst isolerar er fasad.

Fördelar med lösull i vägg & fasad

Genom att använda lösull även i ytterväggarna slipper du all hantering på byggarbetsplatsen av de stora isoleringsvolymerna som det idag blir, och som också krävs för att klara dagens energikrav i all nybyggnation – den hanteringen tar vi hand om på lastbilen, och vi sprutar lösull från lastbilen, via slang, rätt in i väggen. Vi  hjälper även till när det är dags att tilläggsisolera er fasad 

Installationen sker av certifierade och utbildade installatörer.

 

Är det dags för isolering av väggar?

Kontakta oss så hjälper vi dig att få bästa möjliga lösning för att isolera din vägg. Oavsett om du bygger nytt, bygger till eller renoverar befintliga hus, så är isolering med lösull det bästa alternativet, både ekonomiskt och kvalitetsmässigt. Sjömarkens Isolering erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster inom isolering och tilläggsisolering av såväl vindar, snedtak, väggar och golv.

Kontakta oss