Sjömarkens värt att stoltsera med

För att få en välisolerad byggnad är valet av isolering viktigt. Men det spelar ingen roll om den inte är installerad med kvalitet. Valet av lösullsinstallatör spelar alltså en mycket stor roll för både energiåtgång och klimatet.

– Valet av isolering är inte det viktigaste, utan det är valet av installerad isolering. Därför är det viktigt att välja någon som kan garantera det.

– Välj den som driver på och visar vägen. De har mest kunskap och engagemang, säger Mattias Berggren, säljansvarig på Sjömarkens.

Ofta lyfter man fram synliga exempel på rätt kvalitetsval. Isolering syns inte.

– Om gemene man hade haft kunskap om hur viktig isoleringen var då hade man pratat om den på samma sätt för att beskriva sig själv om man har en elbil för att visa att man är miljömedveten, säger Mattias Berggren.

– Transparent Kvalitet, som vi har som koncept, är ett sådant sätt att berätta om det. Att få isoleringen att bli marmorskivan i köket – det man visar upp, för den medvetna kunden.

Byggaren kan sälja in det på samma sätt, genom att beskriva för slutkunden var den behöver välja kvalitet.

– Du isolerar en gång. Det är helt underhållsfritt och finns där så länge huset står. Är det något du ska göra med kvalitet och dessutom göra något bra för klimatet, då är det att isolera med rätt kvalitet.

Mattias Berggren

KUNDSEGMENT - VAD SKA DU GÖRA?

Inget uppdrag är för storteller för litet för oss. Nedan hittar du exempel på tidigare projekt från Sjömarkens Isolering.

Storskalig nyproduktion

Läs mer >>

Bygga Villa eller tillbyggnad

Läs mer >>

tilläggsisolera

Läs mer >>

Eller fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.