Sjömarkens redovisar åtgång för att säkra mot fusk

Sjömarkens Isolering fortsätter att genomföra åtgärder för att kunderna transparent ska kunna kontrollera de lösullinstallationer som utförs. Det senaste är att bolaget från årsskiftet även redovisar antalet installerade säckar med lösull, i det installationsprotokoll som kunden får.

– I vår bransch är risken för fusk stor, då kunden själv inte kan kontrollera om vi har utfört arbetet på rätt sätt eller inte. Därmed riskerar byggnaden att inte få den prestanda som den faktiskt ska ha. Den här redovisningen i installationsprotokollet är ytterligare en åtgärd vi genomför för att kunden ska känna sig trygg, säger Magnus Håkansson, vd på Sjömarkens.

– Att exempelvis redovisa antalet installerade säckar, inte bara planerat antal, är ett led i vårt arbete för att säkra mot risken för byggfusk. Det är därför vi tagit fram konceptet Transparent Kvalitet, säger Magnus Håkansson.

KUNDSEGMENT - VAD SKA DU GÖRA?

Inget uppdrag är för storteller för litet för oss. Nedan hittar du exempel på tidigare projekt från Sjömarkens Isolering.

Storskalig nyproduktion

Läs mer >>

Bygga Villa eller tillbyggnad

Läs mer >>

tilläggsisolera

Läs mer >>

Eller fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.