”Sjömarkens fokuserar på kundens nytta”

Sjömarkens Isolering vill leverera kvalitativ lösullsisolering till fler kunder i Skåne. Jon Polisi är nyanställd som säljare i regionen och attraherades av Sjömarkens inriktning på hållbarhet, kvalitet och transparens.

– Jag känner verkligen att jag kommit till ett familjärt företag där det är ett tydligt fokus på kunderna. Det är inspirerande att det är mycket expertis internt och en tydlig ambition om att höja standarden i branschen, säger Jon Polisi som började jobba på Sjömarkens i februari.

Sjömarkens Isolering expanderar  i Skåne och Jon sökte i höstas jobbet som ny säljare i regionen.
– På Sjömarkens pratas det mycket om att leverera en stor nytta för kunden och det är en syn på sälj som jag verkligen delar. Jag har sedan tidigare mycket erfarenhet av att bygga nya kundrelationer och att vara nära kunden, det tilltalar mig väldigt mycket och passar min personlighet.

Jon är 29 år gammal och bor med sin familj i Åkarp utanför Malmö. Han är en erfaren säljare som tidigare byggt upp framgångsrika säljkanaler inom telekombranschen och där han snabbt klättrade till rollen som säljledare.

De första veckorna har bestått   hemmajobb men Jon Polisi ser fram emot en tid då pandemins restriktioner har släppt. Då kommer vardagen bestå av mer resor och en mer fysisk närvaro hos kunder och ute på byggen. Han har hittills sugit åt sig så mycket kunskap han kunnat om isolering och lösull.
– Det finns ju mycket att lära sig men jag har framförallt imponerats av miljötänket. Just det här att kvalitativ isolering är så viktigt för att inte slösa med energi och att lösull ofta är återvunnet från andra material.

Det byggs mycket i växande skånska städer. Jon Polisi är övertygad om att fler kunder kommer lockas av Sjömarkens fokus på hållbarhet och transparens.

– Vi vill alla bo och arbeta i hållbara fastigheter idag och med mer kunskap i byggbranschen kommer efterfrågan på hållbara material och byggmetoder att öka ännu mer. Hos Sjömarkens finns också en öppenhet som garanterar den kvalitet som behövs för att uppnå det, och det tror jag är precis vad många byggare vill ha.

KUNDSEGMENT - VAD SKA DU GÖRA?

Inget uppdrag är för storteller för litet för oss. Nedan hittar du exempel på tidigare projekt från Sjömarkens Isolering.

Storskalig nyproduktion

Läs mer >>

Bygga Villa eller tillbyggnad

Läs mer >>

tilläggsisolera

Läs mer >>

Eller fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.