Ny storkundssäljare i Skåne

Större byggprojekt har särskilda utmaningar. Mohammed Kartal är Sjömarkens Isolerings nya kontaktperson för platschefer och inköpsansvariga på stora byggföretag i Skåne. Han känner väl till behoven och de krav som platschefer på plats har på sig. För innan han började hos oss på Sjömarkens var han arbetsledare på Peab.
Vi säger varmt välkommen till våran nya kollega Mohammed som blir vår nästa stjärna in i teamet i Skåne.

Han kommer vara kontaktpersonen för storkundssegmentet i Skåne, och tack vare sin erfarenhet som arbetsledare på Peab så kommer han bidra med mycket kunskap och förståelse för hur Sjömarkens kan underlätta deras vardag när det gäller isolering.

En sak Mohammed redan idag kan konstatera är vilken tidsvinst det är att använda lösull även i utfackningsväggarna på de stora projekten. Av egen erfarenhet vet han hur mycket plats de traditionella isolerbalarna tar inne på bygget, för att inte tala om hanteringen av det.

På Sjömarkens har vi med hjälp av kunder i Västsverige sett att förutom tidsvinsten på ett par veckor att slippa isolera för hand, så ligger den totala ekonomiska besparingen på mellan 15-20 procent. Och dessutom när man väger in arbetsmiljöaspekten, så blir valet alltid enkelt.

Så är du storkund i Skåne, så känn trygghet i att kontakta Mohammed och låt honom hjälpa er att ta hand om isoleringen på pågående eller kommande projekt.

Mobil: 0703-77 12 57

mohammed.kartal@sjomarkens.se

KUNDSEGMENT - VAD SKA DU GÖRA?

Inget uppdrag är för storteller för litet för oss. Nedan hittar du exempel på tidigare projekt från Sjömarkens Isolering.

Storskalig nyproduktion

Läs mer >>

Bygga Villa eller tillbyggnad

Läs mer >>

tilläggsisolera

Läs mer >>

Eller fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.