Louice Lindberg guidar kunderna

Louice Lindberg är Sjömarkens Isolerings ansikte utåt för den nya kampanjen som ska få fler att förstå vikten av rätt isolering. Hon blir som en guide för både privatpersoner som behöver tillläggsisolera och hon vägleder inköparen på stora projekt.

Vad gör du när du inte står framför kameran?

– Då utför jag mina vanliga arbetsuppgifter på Sjömarkens. Många av dem som ser mig i de här filmerna får sedan prata med mig i processen från beställning till utförd installation. För till vardags jobbar jag i planeringen på Sjömarkens.

Vad gör du där?

– Det är vi som bokar och planerar de uppdrag som installatörerna åker på. Så vi har ofta telefonkontakt med kunden, ser till att förutsättningarna är de rätta och att arbetet ska ske så optimalt som möjligt.

Vad går kampanjen som du är ansiktet utåt för ut på?

– På Sjömarkens tycker vi att det är viktigt med engagemang. Vi vill verkligen hjälpa till att fatta rätt beslut. Genom kampanjen kan vi driva frågor som garantier för rätt kvalitet, vikten av att tilläggsisolera för att spara energi, lösull i byggnaders samtliga konstruktioner.

Varför är det viktigt?

– Vi tycker till exempel att det är smartare att isolera med lösull i alla konstruktioner. Kan jag då ha spelat roll för att en platschef på ett bygge beställer lösull till väggarna istället för skivisolering. Då har jag inte bara gjort nytta för Sjömarkens, utan också för mindre jobb och mer tid för arbetsledarna på bygget. Jag har också bidragit till ett bättre arbetsklimat för snickarna som inte behöver utföra det dammiga isoleringsarbetet och skapat mer utrymme på bygget för att de slipper lagra skivorna. Och framför allt har jag bidragit till att ett återvunnet material kan få fylla väggarna, ett material som en dag kan återvinnas igen. Det är bra för klimatet.

– Dessutom, och det är själva grunden, så vet jag att den kvalitet vi står för innebär att den som sedan förvaltar byggnaden kommer få ett så energisnålt hus som förväntas.

KUNDSEGMENT - VAD SKA DU GÖRA?

Inget uppdrag är för storteller för litet för oss. Nedan hittar du exempel på tidigare projekt från Sjömarkens Isolering.

Storskalig nyproduktion

Läs mer >>

Bygga Villa eller tillbyggnad

Läs mer >>

tilläggsisolera

Läs mer >>

Eller fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.