Kontakta Oss

"Ljudnivån inomhus sänktes avsevärt, och som grädde på moset har vår värmekostnad mer än halverats"

Birgitta och Christer Borgillen, nöjda kunder på Hotell Henån

Tilläggsisolering

Om du vill spara pengar och sänka energiförbrukningen i ditt hus är tilläggsisolering den absolut mest ekonomiska åtgärden du kan välja. Genom att sänka energiförbrukningen sparar du både pengar och värnar om miljön.

Det finns flera bra skäl för att tilläggsisolera ditt hus så snart som möjligt;

  • Låg investeringskostnad
  • Investeringen återbetalar sig snabbt i sparade pengar
  • Behagligare inomhuskomfort

Installationen görs av våra certifierade installatörer. Vi använder alltid typgodkända isoleringsmaterial. Med bra material och kunniga hantverkare får tilläggsisoleringen en nästan obegränsad livslängd. Isoleringen kommer hålla ditt hus ombonat i många år framöver och för varje år sparar du pengar.

Tilläggsisolering med lösull

Tilläggsisolering med lösull kan med fördel användas på kalla och dragiga golv. Lösullen har fördelen av att på ett relativt enkelt vis kunna användas för att isolera på ställen där det annars är svårt att komma åt.

 

Behöver du hjälp med din isolering?

Kontakta oss så hjälper vi dig att få bästa möjliga lösning. Oavsett om du bygger nytt, bygger till eller renoverar befintliga hus, så är isolering med lösull det bästa alternativet, både ekonomiskt och kvalitetsmässigt. Sjömarkens Isolering erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster inom isolering och tilläggsisolering av såväl vindar, snedtak, väggar och golv.

Kontakta oss