Kvalitet ger Sjömarkens installatörer yrkesstolthet

Sjömarkens arbetar för rätt kvalitet och att sprida kunskap om isolering och täthet. Att hålla hög kvalitet på varje uppdrag sporrar Anton Petters­son och Simon Eriksson, två av installatörerna på Sjömarkens. –Kvalitet är det absolut viktigaste. Det handlar om yrkesstolthet, säger Simon Eriksson

 

– Jag tycker det är väldigt bra att vi är öppna med vad vi installerar i våra projekt. Det är en viktig del i vårt arbete. Och det känns bra efteråt för egen del. Jag vet att jag har gjort ett bra jobb när jag åker därifrån. Även Anton Pettersson lyfter kvalitet som viktigt i hans yrkesroll.

Konceptet Transparent Kvalitet, som Sjömarkens arbetar utifrån, ger honom möjlighet att se till kundens bästa.

– Det är mycket positivt. Det är en bra policy som gör att man kan vara rakryggad, säger han. Båda har arbetat på Sjömarkens i många år och sett hur lösull gått från att mest vara tilläggsisolering på vind och isolering i snedtak, till att idag vara det växande isoleringsvalet i alla konstruktioner: väggar, golv och tak.

– Vi har utvecklats mycket under åren med våra spruttekniker. Nu är det mycket vägg och stora byggen. Det finns en nyfikenhet i att få lära sig mer och utvecklas.
Det är nog därför vi har ett bra anseende. Många av de byggare vi arbetar med uppskattar det vi gör. Vi kanske gör det som andra inte vill eller klarar av, med bra kvalitet, säger Simon Eriksson.

– Jag märker också på byggarnas reaktioner och frågor när jag är ute på uppdrag. De som inte har testat lösull i väggar har många frågor. Allt fler ser det positiva i att slippa skivisolera, samtidigt spara tid, spill och inte minst utrymme när de inte behöver lagra skivisolering på bygget, säger Anton Pettersson.

 

KUNDSEGMENT - VAD SKA DU GÖRA?

Inget uppdrag är för storteller för litet för oss. Nedan hittar du exempel på tidigare projekt från Sjömarkens Isolering.

Storskalig nyproduktion

Läs mer >>

Bygga Villa eller tillbyggnad

Läs mer >>

tilläggsisolera

Läs mer >>

Eller fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.