Fler borde välja lösull i väggarna

Lösull är ett självklart val i tak och borde också vara det i väggar. På Sjömarkens märker vi visserligen en klart ökande efterfrågan på att isolera med lösull i väggar. Men det är fortfarande många byggare som jobbar på det gamla sättet att isolera manuellt med isoleringsskivor.  

Och ärligt talat – jag förstår faktiskt inte varför. Att isolera med skivor tar tid, är dammigt med mycket spill och tar tid från det du som byggare är bäst på: att bygga.  

Ökad konkurrens och skärpta krav på effektivisering från slutkunderna innebär att du som byggare måste utvecklas och effektivisera. Ett snabbt sätt att öka din konkurrenskraft är att börja isolera väggar med lösull och att därmed sluta att använda snickarkompetens för att isolera manuellt.  

Använd istället frigjord tid till att bygga ett extra hus per år. 

I det här numret av Sjömarkens kundtidning kan du läsa om vårt samarbete med Knauf Insulation. Deras lösullsprodukt har marknadens bästa termiska isoleringsvärde, är tillverkad av returglas och kan återvinnas när det är dags att riva huset. Att isolera med lösull är inte bara kostnadseffektivt, utan även en klimatsmart lösning för att isolera alla typer av konstruktioner – väggar, golv och tak. 

Kombinationen av samhällets ökade energikrav och att andelen lösull ökar dramatiskt innebär att kvaliteten på utförandet av lösullsentreprenaden blir oerhört viktig. Speciellt när lösullsisoleringen installeras i slutna konstruktioner där det är svårt att verifiera kvaliteten i efterhand.  

Därför har vi egna installatörer med mångårig kunskap och stort engagemang för att säkerställa rätt kvalitet. Dessutom har du som kund möjlighet att löpande kontrollera vårt arbete. Vi utbildar dig på hur. Det kallar vi Transparent

 Kvalitet. 

Isolera rätt – isolera med Sjömarkens i väggar, golv och tak.

KUNDSEGMENT - VAD SKA DU GÖRA?

Inget uppdrag är för storteller för litet för oss. Nedan hittar du exempel på tidigare projekt från Sjömarkens Isolering.

Storskalig nyproduktion

Läs mer >>

Bygga Villa eller tillbyggnad

Läs mer >>

tilläggsisolera

Läs mer >>

Eller fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.