Tilläggsisolering

Om du vill sänka energiförbrukningen i ditt hus är tilläggsisolering den absolut mest ekonomiska åtgärden du kan välja. Genom att sänka energiförbrukningen sparar du både pengar och hjälper till med klimatomställningensparar du både pengar och hjälper till med klimatomställningen. Det finns flera bra skäl för att tilläggsisolera ditt hus så snart som möjligt:

  • Låg investeringskostnad
  • Investeringen återbetalar sig snabbt i sparade pengar
  • Behagligare inomhuskomfort


Installationen görs av våra certifierade installatörer. Vi använder alltid typgodkända isoleringsmaterial. Med bra material och kunniga hantverkare får tilläggsisoleringen en nästan obegränsad livslängd. Isoleringen kommer hålla ditt hus ombonat i många år framöver och för varje år sparar du pengar.

Tilläggsisolering med lösull

Tilläggsisolering med lösull kan med fördel användas på kalla och dragiga golv. Lösullen har fördelen av att på ett relativt enkelt vis kunna användas för att isolera på ställen där det annars är svårt att komma åt.

Behöver du hjälp med din isolering?

Kontakta oss så hjälper vi dig att få bästa möjliga lösning. Oavsett om du bygger nytt, bygger till eller renoverar befintliga hus, så är isolering med lösull det bästa alternativet, både ekonomiskt och kvalitetsmässigt. Sjömarkens Isolering erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster inom isolering och tilläggsisolering av såväl vindar, snedtak, väggar och golv

KUNDSEGMENT - VAD SKA DU GÖRA?

Inget uppdrag är för storteller för litet för oss. Nedan hittar du exempel på tidigare projekt från Sjömarkens Isolering.

Storskalig nyproduktion

Läs mer >>

Bygga Villa eller tillbyggnad

Läs mer >>

tilläggsisolera

Läs mer >>

Eller fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.