Kontakta Oss

Isolera golvbjälklag

Du kan med stor fördel använda lösull även i bjälklag. Tack vare lösullens utfyllnadsförmåga, och att den är helt oberoende av regelavstånd så är lösull det absolut bästa alternativet till att isolera golvbjälklag.

Isolera golv ovanifrån eller underifrån

Antingen kan vi spruta det ovanifrån när bjälklaget är öppet, eller så gör vi det underifrån om det för byggprocessens skull underlättar att t ex. få golvet på plats för att lättare komma vidare i byggnationen och vinna tid.

Oavsett om det är ett bottenbjälklag eller ett mellanbjälklag, så rådfråga oss gärna först för att underlätta dina förberedelser och för att uppnå bästa slutresultat för isolering av golvbjälklag.

Behöver du hjälp med din isolering?

Kontakta oss så hjälper vi dig att få bästa möjliga lösning. Oavsett om du bygger nytt, bygger till eller renoverar befintliga hus, så är isolering med lösull det bästa alternativet, både ekonomiskt och kvalitetsmässigt. Sjömarkens Isolering erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster inom isolering och tilläggsisolering av såväl vindar, snedtak, väggar och golv.

Kontakta oss