Kontakta Oss

Nu söker vi fler installatörer till Skåne

I augusti förra året började vårt första isoleringsteam med utgångspunkt i Skåne och sedan dess har vi vi välkomnats otroligt fint av byggare och privatpersoner i söder. På grund av detta behöver vi nu utöka med ytterligare ett team.

Vill du arbeta fysiskt, få se nya arbetsplatser varje dag och genom en kombination av kunskap, engagemang och kvalitet ge våra kunder bästa möjliga service och affärsnytta?

Vill du ingå i ett lösullsteam som stöttar och inspirerar till att hela tiden utvecklas till nya nivåer?

Då kan du vara den perfekta personen för oss!

Beskrivning av tjänsten

Som Isoleringsinstallatör har du ett flexibelt arbete där du, tillsammans med en kollega, arbetar på olika projekt varje dag. Ni arbetar tätt tillsammans och fördelar arbetsuppgifterna sinsemellan – därför är du en person som trivs med att jobba på det sättet.

Du blir upplärd i tjänsten genom att vara med på plats ute hos kund. Som Isoleringsinstallatör i team Skåne kommer ditt arbete oftast vara förlagt inom närliggande områden och orter inom Skåne (främst utmed västkusten), men arbete inom Halland och södra småland kan även bli aktuellt.

Tjänsten som Isoleringsinstallatör innebär ibland arbete på mer svåråtkomliga ställen, så som på vindar och i krypgrunder, därför behöver du vara smidig och inte rädas trånga utrymmen.

Önskad erfarenhet

Vi ser det som meriterande om man har tidigare erfarenhet från lösullsbranschen, byggbranschen eller annat fysiskt arbete.

C-körkort är starkt meriterande. Meriterande med truckkort & tidigare truckkörningserfarenhet samt liftutbildning.

 

Önskade personliga egenskaper

Du som söker har en har en positiv inställning, är flexibel i din vardag och inte är rädd för att hugga i. Som person är du serviceinriktad, framåtdrivande och socialt kompetent. Du är duktig på att identifiera lösningar som skapar värde för kunden och har en stark målmedvetenhet.

Då man jobbar i team om två personer och är iväg hela dagarna är det viktigt att man trivs med att jobba på detta sätt. Eftersom du även kommer att utföra kringarbeten som enklare snickeriarbete i form av landgångar på vind mm. krävs viss färdighet.

Kort beskrivning av företaget

Sjömarkens Isolering AB ingår i en familjeägd koncern som totalt omsätter 90 miljoner kronor och sysselsätter strax över 40 personer. Navet i koncernen kretsar kring lösullsisolering vilket är den isoleringsmetod som volymmässigt ökar allra mest i Sverige. Den enskilt viktigaste framgångsfaktorn är vår säljmetodik som innebär ett effektivt säljarbete där vi prioriterar bästa möjliga affärsnytta för våra kunder.

Vi har varit med i lösullsbranschen sen den startade för närmare 40 år sedan och är idag en tongivande aktör i branschen. För att ge exempel på det är vår VD Magnus Håkansson sedan nästan ett decenium tillbaka ordförande i branschföreningen för lösullsisolering.

Grundsynen i koncernen är att bedriva våra verksamheter på ett förnuftigt och tryggt sätt där lönsam tillväxt prioriteras.

 

Anställningsstart enligt överenskommelse!

För mer information om tjänsten, kontakta:
Tim Rosengren
Planeringsansvarig
0771-332100
Stina Fixander
HR/Personal
033-290089
0766-299992