Vi söker isoleringsinstallatör

Vill du arbeta fysiskt, få se nya arbetsplatser varje dag och genom en kombination av kunskap, engagemang och kvalitet ge våra kunder bästa möjliga service och affärsnytta?

Vill du ingå i ett lösullsteam som stöttar och inspirerar till att hela tiden utvecklas till nya nivåer?

Då kanske denna tjänst hos oss är helt rätt för dig!

Beskrivning av tjänsten

Som Isoleringsinstallatör har du ett flexibelt arbete där du, tillsammans med en kollega, arbetar på olika projekt varje dag. Ni arbetar tätt tillsammans och fördelar arbetsuppgifterna sinsemellan – därför är du en person som trivs med att jobba på det sättet.

Du blir upplärd i tjänsten genom att vara med på plats ute hos kund. Som Isoleringsinstallatör i team Skåne kommer ditt arbete oftast vara förlagt inom närliggande områden och orter inom Skåne (främst utmed västkusten), men arbete inom Halland och södra småland kan även bli aktuellt.

Tjänsten som Isoleringsinstallatör innebär ibland arbete på mer svåråtkomliga ställen, så som på trångavindar och i krypgrunder, därför behöver du vara smidig och inte rädas trånga utrymmen.

 

Önskad erfarenhet

Vi ser det som meriterande om man har tidigare erfarenhet från lösullsbranschen, byggbranschen eller annat fysiskt arbete.

C-körkort är starkt meriterande. Det är även meriterande med truckkort & tidigare truckkörningserfarenhet samt liftutbildning.

 

Önskade personliga egenskaper

Du som söker har en har en positiv inställning, är flexibel i din vardag och inte är rädd för att hugga i. Som person är du serviceinriktad, framåtdrivande och socialt kompetent. Du är duktig på att identifiera lösningar som skapar värde för kunden och har en stark målmedvetenhet.

Då man jobbar i team om två personer och är iväg hela dagarna är det viktigt att man trivs med att jobba på detta sätt. Eftersom du även kommer att utföra kringarbeten som enklare snickeriarbete i form av landgångar på vind mm. krävs viss färdighet.

 

Kort beskrivning av företaget

Sjömarkens Isolering AB ingår i en familjeägd koncern som totalt omsätter 90 miljoner kronor och sysselsätter strax över 40 personer. Navet i koncernen kretsar kring lösullsisolering vilket är den isoleringsmetod som volymmässigt ökar allra mest i Sverige. Den enskilt viktigaste framgångsfaktorn är vår säljmetodik som innebär ett effektivt säljarbete där vi prioriterar bästa möjliga affärsnytta för våra kunder.

Vi har varit med i lösullsbranschen sen den startade för närmare 40 år sedan och är idag en tongivande aktör i branschen. För att ge exempel på det är vår VD Magnus Håkansson sedan nästan ett decenium tillbaka ordförande i branschföreningen för lösullsisolering.

Grundsynen i koncernen är att bedriva våra verksamheter på ett förnuftigt och tryggt sätt där lönsam tillväxt prioriteras.

 

Anställningsstart enligt överenskommelse!

Kvalifikationer

 

Om anställningen

Kontakt

 

https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/annonser/27451818

KUNDSEGMENT - VAD SKA DU GÖRA?

Inget uppdrag är för storteller för litet för oss. Nedan hittar du exempel på tidigare projekt från Sjömarkens Isolering.

Storskalig nyproduktion

Läs mer >>

Bygga Villa eller tillbyggnad

Läs mer >>

tilläggsisolera

Läs mer >>

Eller fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.