För BRF & fastighetsägare

Med över 35 års erfarenhet av lösullsisolering, har vi varit med och bidragit till att bostadsrättsföreningar och fastighetsägare runt om i Västsverige sparat massor med pengar och energi.

Att tilläggsisolera vinden är den absolut lönsammaste åtgärden man kan göra för att spara pengar och energi i sin fastighet. Den billigaste energin är den som inte går åt, så därför bör man se om sin fastighet och åtgärda värmeläckagen – det finns mycket pengar att spara.

När ni kontaktar oss på Sjömarkens Isolering för att se över just era isoleringsbehov, så får ni alltid en personlig kontaktperson som följer er genom hela projektet.

Vi kommer ut och besöker er på plats för att se förutsättningarna för just er fastighet. Vi mäter upp den ytan som ska isoleras, vilken tjocklek man bör komplettera med, vi går igenom vilket material vi ska isolera med, samt vilka eventuella förberedelser som behöver göras.

Den här kunskapen vi bidrar med, och som ingår i vårt åtagande gentemot er, är helt avgörande för att uppnå bästa slutresultat. Och med hjälp av våra egna certifierade installatörer, som är kända på marknaden för sin höga kvalité, så garanterar vi, att när ni väljer Sjömarkens Isolering som lösullsentreprenör, får ni marknadens i särklass bästa totalkvalité utfört på er fastighet.