Kontakta Oss

Nu söker vi ytterligare en säljare – är du den vi söker?

För att möta upp den stora efterfrågan som vi har just nu på marknaden, så utökar vi våran säljkår med ytterligare en medarbetare.

 

Sjömarkens Isolering AB är Sveriges ledande lösullsentreprenör och utför entreprenader i Väst- och Sydsverige. Företaget och är med sina 35 år i branschen ett av de företag som verkat längst i lösullsbranschen. Idag är vi ca 35 st medarbetare och vi förväntar oss en positiv utveckling de närmaste åren.

 

Sjömarkens Isolering AB söker en relationsbyggande och hungrig

SÄLJARE

Är du på jakt efter ett varierande och inspirerande arbete med en upparbetad kundkrets i en framtidsbransch? Är du dessutom resultatinriktad, kommunikativ, social och har en stark vilja att göra affärer och skapa långsiktiga relationer? Då är det dig vi på ”Sjömarkens” söker!

Din roll

Som säljare hos oss får du ansvara för våra kunder på tilldelat säljdistrikt. Våra kunder är framförallt byggare men vi har även många fastighetsägare och privatpersoner som kunder. Arbetet innefattar hela säljprocessen, från första kundbesöket till avtalsskrivning. Du ska löpande identifiera nya kunder och upprätthålla relationen med befintliga. Dina kunder kommer främst befinna sig i Skaraborgs Län samt angränsande kommuner i Älvsborgs Län. Vi har en upparbetad kundkrets och det kommer att ske en välplanerad överlämning av kundansvaret från nuvarande säljare, som därefter kommer att stärka vår säljorganisation på andra segment.

I rollen som säljare hos oss är det viktigt att förstå kundens verksamhet och byggprojekt för att på bästa sätt kunna avgöra hur Sjömarkens kan bidra till att ta fram anpassade lösningar för varje projekt och kund.

Vi söker dig som har:

  • Erfarenhet av uppsökande försäljning
  • Grundläggande byggkunskap
  • Goda datakunskaper
  • Körkort

 Vi erbjuder dig

  • Att bli en del i ett av branschens ledande företag
  • Ett högt tempo där man ingår i ett säljteam på åtta säljare

 

Personliga egenskaper Som person är du resultatinriktad, framåtdrivande, social, lyssnande och serviceinriktad. Du är duktig på att identifiera lösningar som skapar värde hos kunden, har en stark målmedvetenhet och brinner för att skapa långsiktiga relationer.

Ansökan Motivera till varför just Du är vår nya medarbetare genom att söka tjänsten. Vi vill ha din ansökan med CV och gärna referens. Önskad start: Omgående. Har du frågor om oss eller tjänsten är du välkommen att kontakta vd Magnus Håkansson 0705-257 259. Ansökan sänds till magnus@sjomarkens.se eller till Sjömarkens Isolering AB, Maskingatan 3, 504 62 Borås.