Simon

Specialist på väggisolering

En väv, väggar och glasull. Det är ingredienserna i en av Simons specialiteter.
– Det är jag och ett par killar till på Sjömarkens Isolering som har utbildning för det, säger han.

Självständigheten och att det inte är några fasta tider. Det menar Simon är det bästa med jobbet som isolerare. Och han är nöjd att han för fyra år sedan tog steget och bytte till Sjömarkens Isolering, efter att en gammal kollega rekommenderade företaget.
– Det är väldigt mycket bättre här. Både möjlighet till utveckling, kolleger, arbetstider och hur de tar hand om oss anställda. Vi har bra relation med vår ledning, och det tycker jag är väldigt viktigt, säger han.

simon-isolerar-vaggVäggisolering
Helst blåser han isolering i nybyggda hus, och det är i väggisoleringen han har sin specialkompetens.
– Det är lite nya grejer vi har börjat med åt de lite större byggföretagen. Vi stiftar upp en väv på väggarna och sedan isolerar med glasull. Det är framför allt i stora lägenhetshus där vi utför totalisolering.
En del tid lägger han också på landgångar och snickeriarbeten.
– Man bygger upp en landgång på den befintliga isoleringen på vinden, 40 cm hög kanske, sedan sprutar vi isolering. Då har kunden en landgång och kan gå upp på vinden. Det behövs om man exempelvis behöver se över en elinstallation eller något där uppe.

Nöjd kund målet
Vid varje jobb har Simon samma mål. Han har kunden i fokus.
– Att få kunden att bli nöjd, det är det viktigaste när jag är ute. Man bemöter sina kunder väl och är noggrann i sitt arbete.

Fakta Simon

Ålder: 29 år