Oliver

Hoppas på att fortsätta utvecklas

Det var morbror Henrik som öppnade dörren för Oliver till Sjömarkens isolering. Men det är hans eget sätt att arbeta som har gjort att han har fått fast jobb och varit kvar i fem år.
– Jag trivs väldigt bra och känner att jag utvecklas, säger han.

olliver-isolerar-en-vindPå papperet har Oliver bara varit på Sjömarkens Isolering i fem år. Men hans historik med företaget är längre än så.
– När jag var ledig från skolan så jobbade jag lite, även när jag var liten fick jag någon prao, säger han.
Vägen in öppnades av hans morbror Henrik, mångårig medarbetare på Sjömarkens Isolering.
– Ja, jag får tacka honom för att jag fått chansen att komma in i företaget med alla goa människor. Det är inte många i min ålder som kan få chansen att komma in och jobba och visa vem man är i ett så pass väletablerat företag.

För Oliver är också väldigt medveten om att det inte räcker att få in en fot. Det gäller att stanna kvar också, och det har varit upp till honom själv att bevisa att han skulle få göra det. Att han nu är fast anställd sedan fem år visar tydligt hur det gick. Och han gillar sitt jobb.
– Jag trivs väldigt bra, får ta mer och mer ansvar, det har jag fått göra sedan jag började här. Och jag känner att jag utvecklas.

När du går till jobbet på morgonen, vad ser du fram emot?
– Ja, det är väl framför allt gemenskapen, att träffa jobbarkompisarna, det är alltid roligt. Ingen dag är den andra lik, vi är aldrig på samma ställe och gör samma grej hela tiden. Man vet aldrig riktigt vad som väntar, det är lite spänning.
Framöver hoppas han få möjlighet att fortsätta utvecklas. Men han är ännu inte redo att rikta in sig på någon särskild typ av isolering.
– Alla här på företaget gör det mesta, vi gör olika grejer varje dag så man måste kunna det. Men det är klart att jag vill bli bättre, jag får mer erfarenhet för varje dag som går. Jag vill utvecklas och få mer kännedom på alla planen. Vill kunna bidra och fortsätta att göra allt.

Fakta Oliver

Familj: Sambo