Evaldas

En riktig problemlösare

Han är möjligheternas man, Evaldas. Vad han än stöter på när han kommer ut på ett jobb ser han aldrig några problem.
– Det finns alltid en lösning på ett jobb, säger han.

Evaldas har varit på Sjömarken Isolering i fem år. Han gillar att se nya platser varje dag, och trivs dessutom bra bakom ratten, två ingredienser som är viktiga för att trivas som isolerare.
Och Evaldas har fler skäl till varför han gillar jobbet.
– Man lär sig mycket också när man jobbar med ett sådant här jobb. Det är som byggbranschen, man lär sig mycket av att prata med snickare och andra, säger han.
– Jag är en sådan människa som tycker om att lära sig nya saker, man kan använda det sen.

evaldas-pa-sprangPlatser vid vatten
Han har sett många platser under åren vid Sjömarkens Isolering. Särskilt gillar han platser vid vatten.
– Jag vet inte vad som kan vara det roligaste jobbet som jag gjort. De roligaste jobben är om man kommer till något hus som ligger jättefint, vid berget nära vatten och där utsikten är vacker. I dag har jag varit i Gränna, det är ett jättefint ställe, med vatten.

Positiv
Och så var det hans positiva syn på jobbet och livet.
– Det finns alltid en lösning, det spelar ingen roll vad det är för jobb. Och det är jätteviktigt att ha lösningar, både för företaget och mig. Kunden ser att den firman eller killen som var här löste det bra, och så kanske kunden rekommenderar oss till någon annan.
– Och det är klart att jag är positiv, även om det är svårt att prata om sig själv. Men det är klart att man måste vara positiv för allt, arbetet, livet och allt.

Fakta Evaldas

Familj: Fru och ett barn.