Kontakta Oss

Covid-information

Våra kunder och medarbetares säkerhet och hälsa är av högsta prioritet.

 

Vi har vidtagit flera försiktighetsåtgärder för att säkerställa löpande drift och leverans av våra funktioner och tjänster, skydda våra medarbetares och kunders hälsa och bidra till att minska spridningen av viruset i samhället.

Vi följer noga information och råd från myndigheter om coronaviruset (Covid 19) och har vidtagit försiktighetsåtgärder för att förebygga och säkerställa kunders och medarbetares hälsa samt minimera oro och risk för smittspridning.

När vi gör kundbesök, exempelvis när våra medarbetare skall utföra isoleringsarbete eller mäta/inspektera ett projekt, är våra medarbetare som kommer hem till dig eller din arbetsplats, självklart symptomfri och har varit det i minst 48 timmar.

För både våra kunders och medarbetares skull uppmanar vi alla att hålla minst 2 meters avstånd. I möjligaste mån vill vi att våra kunder vistas i annat rum eller byggnad under arbetets gång.

 

Omboka om du har symptom eller inte vill ha besök

Om du som kund upplever sjukdomssymptom ska du kontakta oss och boka om ditt besök. Du kan även omboka din tid om du i nuläget inte vill att vi utför planerade åtgärder i ditt hem eller i dina lokaler.

 Vi följer Folkhälsomyndigheten och den svenska regeringens rekommendationer och tackar för din förståelse.

 

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor!